vrijdag 14 december 2007

Prikjes!

Als je twee maanden bent dan hoort het erbij... de eerste vaccinaties. We moesten vanmorgen om 10.45 uur op het bureau zijn.... dacht mama. Bleek de afspraak om 10.15 uur te zijn. Foutje! Gelukkig konden we nog gewoon terecht en heeft Bouke in ieder been een prikje gehad. Natuurlijk moest hij wel even huilen maar het was niets bij het huilen toen hij last had van darmkrampjes. Onderweg naar huis (wandelend, ja ja!) viel meneer heerlijk in slaap. Helaas was was hij weer wakker toen we eenmaal thuis waren (alsof hij het ruikt!!).
Ze zeggen dat de meeste kindjes een beetje slaperig worden van de prikjes. Maar ze kunnen er ook juist jengelig en erg huilerig van worden. Ik hoop op het eerste ;-)
Maar, we mogen niet klagen; vannacht heeft Bouke heel lang doorgeslapen. Na zijn flesje om 23.00 uur heeft hij tot 06.00 uur vanmorgen geslapen (hebben zijn papa en mama ook eindelijk eens goed een goede nachtrust gehad).

Dit is de grote boosdoener:


Het lijkt dramatischer dan het is; de spuit is nog geen 8 cm... maar toch... voor een baby van 55 cm is dat ding natuurlijk HUGE!

Geen opmerkingen: