zondag 16 december 2007

Winterse dingen

Verkouden, zonnetje, vrieskou, rode luchten, bevroren ramen, erwtensoep, nog een keer verkouden (heb er namelijk heel erg veel last van), rijp, gezellige lichtjes...

Dat is ongeveer hoe onze zondag er vandaag uit ziet. Ik heb niet al te best geslapen vanwege 1 verstopte en 1 loopneus. Bouke heeft om 08.00 uur zijn flesje gekregen waarna wij nog even lekker onder onze dekbedden zijn gekropen. Wakker werden van het zonnetje dat naar binnen scheen. We hadden niet al te veel tijd om te lummelen want we zouden vandaag de tantes van Frank op visite krijgen voor het kraamschudden (een Twents begrip voor kraamvisite). Dus moest het huis schoon gemaakt worden (was eigenlijk toch al nodig).

Vanmiddag mijn kunsten van de babymassage op Bouke geprobeerd. Hij vond het heerlijk; hij ging er helemaal voor liggen :-). Daarna was het tijd voor zijn badje en ook daar genoot hij heerlijk van! Nu ligt hij lekker in zijn - vandaag verschoonde - bedje (hoewel, lekker. Hij is het er zelf niet mee eens geloof ik). Frank heeft ondertussen de buitenverlichting opgehangen aan de pergola en ook de vetbolletjes hangen.
Laten de vogeltjes en de kerstdagen maar komen!

Liefs,
Linda

Geen opmerkingen: