donderdag 25 oktober 2007

Ons kereltje is geboren!
De laatste keer dat ik heb geschreven had ik niet kunnen voorspellen dat de volgende dag ons kleine kereltje geboren zou worden! Om 02.15 uur begonnen de weeën waarvan ik dacht dat het 'oefenweeën' waren.... Niet dus :-) Om 10.42 uur is kleine man geboren in het ziekenhuis van Hengelo. De bevalling is prima verlopen maar 'goh, wat een wervelstorm is het'! Dinsdag 16 oktober zijn we thuis gekomen en nu we ruim een week verder zijn kan ik zeggen dat de ergste storm een beetje is gaan liggen. B en ik (en papa natuurlijk) beginnen een beetje aan elkaar wennen. Bouke is een heel tevreden maar ook beweeglijk en actief/alert mannetje. Hij doet het hartstikke goed en heeft tot nu toe ieder flesje leeggedronken.

Komende tijd zal ik dus wat minder/geen tijd hebben om te scrappen of mijn weblog bij te werken, maar ik heb uiteraard wel wat fotootjes geplaatst van ons kleine wonder!

zondag 14 oktober 2007

Mijn 'eerste' echte lay-out
Na zoveel miniboekjes gemaakt te hebben, werd het weleens tijd om me te wagen aan een echte, normale lay-out. Gisterenavond ben ik aan de slag gegaan met de foto's van het bos. Ik heb geloof ik nog nooit zo snel iets gemaakt met de foto's die we genomen hebben! Het was even schuiven met de foto's etc. maar ik ben best tevreden over het resultaat. De titel Autumn Leaves heb ik uitgesneden met mijn Silhouette en ook het herfstblad heb ik hiermee uitgesneden.
Het is toch nog best lastig om op een ander formaat te scrappen dan je gewend bent. Maar ik heb de smaak te pakken, straks ga ik aan de slag met een kleurrijke lay-out. Hiervoor wil ik de foto's gebruiken van ons feestje in juli. Ook hier wil ik weer zo'n schattig Magnoliastempeltje bij gebruiken. Ik heb deze ingekleurd met mijn nieuwe kleurtjes en vervolgens met reukloze terpentine gedoezeld.

donderdag 11 oktober 2007

Yes, yes, yes!

Mijn Silhouette doet het op mijn laptop! Gisterenavond heb ik de brutale schoenen aan getrokken en Monique (van M-Scrapsite) een mailtje gestuurd met de vraag of zij misschien wist wat het probleem was. Maar helaas, zij wist het ook niet. Ze verwees me door naar Quickkutz zelf, dus we hebben meteen maar actie ondernomen en een mail gestuurd naar Amerika. Binnen het uur!! kreeg ik al antwoord! Op de achtergrond bleef stilletjes de Craft Robo Status Supervisor actief waardoor mijn laptop op den duur steeds crashte. Gelukkig is het nu opgelost! Ik heb vanavond dus heerlijk aan de eettafel mijn silhouette kunnen gebruiken in combi met mijn laptop. Ik heb twee kaartjes gemaakt. Foto's volgen asap omdat anders de ontvangers ze al gezien hebben :-)

En.... ik heb mezelf vandaag een cadeau gedaan; een prachtige doos van 36 Coloursoft potloden van Derwent!! Naturlijk heb ik de mooie kleurtjes gebruikt voor de kaartjes!

woensdag 10 oktober 2007

Ik heb hem binnen!!


Gisteren was het zover; mijn Silhouette (elektrische stansmachine) was binnen! Omdat ik hem van Frank krijg (voor de bevalling; in beide opzichten 'voor' hihihi) zijn we, nadat Frank uit zijn werk kwam, de Silhouette op gaan halen. Gisterenavond natuurlijk meteen aangesloten en wat dingetjes geprobeerd. En het ging zowaar bijzonder makkelijk!! Wat een heerlijk apparaat zeg! Alleen..... 1 maar; blijkbaar 'praat' de bijgeleverde software (speciaal nog aangepast voor Windows Vista) niet met mijn laptop (met, hoe kan het ook anders; Windows Vista). Met als gevolg dat mijn laptop 'uitknalt' met een blauw scherm.... grrr! Minder leuk dus. Meteen toen ik vanmorgen wakker werd heb ik de software geinstalleerd op mijn vaste pc, en gelukkig; geen problemen. Dus of het ligt aan mijn laptop, of het ligt aan Vista... Iemand die dit toevallig leest (gezien de reacties op mijn berichtjes zullen dat er niet veel zijn) weet misschien wat er aan de hand kan zijn?
Tot die tijd zal ik dus mijn mooie, nieuwe Silhouette gaan gebruiken op mijn vaste pc.

zondag 7 oktober 2007

Dagje bos

Wat een ontzettend mooi weer is het vandaag! En omdat de herfst nu duidelijk zichtbaar is, zijn we lekker naar het bos geweest. Ik kon het helaas niet zo lang volhouden maar we hebben toch zeker een uur gewandeld (en dat terwijl ik voorheen uren kon winkelen!!!). Maar goed, het zijn dan ook de laatste loodjes van mijn zwangerschap en dus misschien wel de laatste keer in het bos met z'n tweetjes. We hebben ontzettend veel paddestoelen gezien (en foto's van gemaakt natuurlijk!) Ik begin er serieus over te denken om een cursus fotografie te doen. Lijkt me erg leuk om het fotograferen wat meer onder de knie te krijgen. Maar goed, ik wil zo veel.... eerst maar eens ons beebje op de wereld zetten!

With love,
Linda

Zwart-wit-rood


Omdat ik al een heel eind gevorderd ben met het zwart-wit-rood boek over Frank en mij, kon ik het niet laten er alvast wat foto's van te maken en op mijn blog te zetten! Ik heb de slide show aangevuld met de foto's van het boek (voor zover ik hem af heb). Veel kijkplezier!!

vrijdag 5 oktober 2007

Scrapsel!


Een paar weken geleden heb ik weer een miniboekje gemaakt over Frank en mij. Eigenlijk zonder echt verhaal, maar gewoon omdat ik de foto's mooi vond en het papier van Chatterbox graag wilde gebruiken.

Momenteel ben ik (weer) bezig met een miniboek over Frank en mij maar dan met alleen maar zwart-wit foto's. Ik gebruik hierbij papier van Doodlebug, Cloud9 en Papersalon, in zwart-wit met rood als accentkleur. Zodra deze af is, zal ik een aantal foto's plaatsen!