zaterdag 12 januari 2008

Hier zijn ze dan!

De lay-out die ik voor mijn vriendinnetje heb gemaakt! Vandaag kwam ze op visite met Noa en heb haar ein-de-lijk de lay-out kunnen geven (hij lag al een week klaar :-)). En heb voor haar ook een boekje gemaakt voor het kinderdagverblijf, zie ook hieronder het resultaat!

En hieronder een foto van een fotomapje:

4 opmerkingen:

SCRAP-GEK! zei

ooooh WAUW! super gave LO joh...daar zal ze vast super blij mee zijn geweest!!! en dat KDV boekje en het fotomapje zijn ook super leuk! groetjes marije.

CresceNet zei

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

Nienuh (Janine) zei

Hey Linda! Wat leuk, ook een blogspot ;). En wat grappig dat jullie vriendinnetjes geworden zijn, of waren jullie dat al?

Zal ik mezelf dan ook maar online bekend maken?

Linda zei

He Janine,

Inderdaad, zet ons wel en wee op het World Wide Web ;-) Maar jij dus ook? Kon je url niet vinden; je profiel is verborgen geloof ik.

Ja, Wendy en ik zijn vriendinnetjes geworden. Het klikte erg goed tijdens de zwangerschapsgym en we hebben daarna nog contact gehouden, erg leuk!

Groetjes Linda