vrijdag 28 november 2008

Weg helm!

Vandaag hadden we de laatste afspraak bij het Roessingh. Voor controle. De laatste keer naar Zwolle gereden, voor de gelegenheid gingen F en ik samen met B mee. Of eigenlijk andersom ;-).

Zijn hoofdje is niet helemaal perfect rond geworden, maar dat hoeft ook niet. Laten we wel wezen, wie heeft er wel een perfect rond hoofd?! We zijn wel heel tevreden met het resultaat. Tuurlijk zagen we al wel dat de helm effect had, maar bij het opmeten van zijn hoofdje vandaag, werd dit eindelijk in getallen uitgedrukt.

Toen we begonnen met de helmtherapie had hij een afwijking van 102,4%. Klikkerdeklik hier voor de meting en klikkerdeklik hier voor het passen van de helm. Vandaag had hij, na 7 maanden de helm gedragen te hebben, een afwijking van 91,8%. En om even aan te geven hoe goed dit is; ze adviseren een helmpje vanaf 95%! Dus, al met al kan wel gezegd worden dat de helm zijn werk goed gedaan heeft! We zijn erg tevreden en blij met het resultaat. Maar we zijn ook errug blij dat hij de helm niet meer op hoeft... hoewel het hem wel leuk stond.

Oh ja, bij het Roessingh vonden ze de resultaten ook erg goed; bovengemiddeld!!!

Hier wat pics!

De eerste twee foto's zijn van april, we waren een weekendje weg naar Petten. Twee weken later kreeg hij zijn helmpje...
En hier het resultaat!

3 opmerkingen:

Mia zei

Gefeliciteerd met dit mooie resultaat!
Heerlijk dat hij geen helmpje meer op hoeft. Het stond hem inderdaad heel leuk, maar hij heeft zonder helm een nog veel mooier koppie hoor. Geniet maar lekker van jullie mooie ventje!

Liefs, oma Mia

Nienuh zei

Gefeliciteerd! De volgende keer dat hij weer een helmpje opmoet, is ie 16 en wil hij een brommer ;).

Mooi jochie geworden (gebleven)!

Anoniem zei

Eens een stoere bink....altijd 'n stoere bink! Wat 'n heerlijk ventje is ie toch. Maar ja, wat wil je met zulke ouders.
De toekomst ziet er schitterend uit voor je Bouke, pas maar op voor de meisjes.....
Geniet van alles mannetje, je bent zo snel groot.....tot gauw, dikke knuffel, ook voor papa en mama, Kootje.