woensdag 28 mei 2008

Hoog boven de bomen

Wij zouden gaan ballonvaren. Zouden. Want het ging niet door vanavond.
Het zag er vanmorgen al wat onheilspellend uit, dat weer. Dus we hielden er al behoorlijk rekening mee dat het hele feest vanavond niet door zou gaan.
Toch vandaag tig keer op buienradar gekeken.
En eigenlijk vond ik dat het best mee viel.
Die rode vlekken onder in Limburg zouden vast niet meer rood zijn als ze bij ons aan zouden komen.
Ik was dus toch stiekum aan het hopen dat het weer beter zou worden.
Toen wachten tot 16.00 uur. Want toen zouden we gebeld worden door de ballonvaartmaatschappij (heet dat ook zo bij een ballon???)
En toen belden ze ook. Om 15.45 uur. Dat ze het nog niet wisten en dat ze het besluit nog eventjes wilden uitstellen. [Nee, natuurlijk wisten ze dat nog niet, het was toch ook nog helemaal geen 16.00 uur! Tsss]
Maar toen belden ze om 17.00 uur nog een keer. Dat ze het weer toch wat te onzeker vonden... zucht...
Dus nu zitten we thuis. En kan ik op mijn weblog schrijven dat we ZOUDEN ballonvaren. En schijnt de zon... en onweert het helemaal niet! Maar ja, beter zo dan andersom denk ik dan maar...

Oké, die vlucht, vaart, vliegsessie or whatever is natuurlijk niet weg. We hebben de tickets nog en gaan nu waarschijnlijk ergens in juni.
Maar ja, ik had er zo naar uitgekeken. [Merk je het? Het kleine kind dat dramt omdat het haar zin niet krijgt?]

Update 21.30 uur: het onweert!!! Yes, yes, yes. Zit ik niet voor niks achter mijn laptop!

maandag 26 mei 2008

Bad blogger

Pff, wat vliegt de tijd... ik ben nou niet bepaald een trouwe-blog-plaatser geweest de laatste tijd. Meestel postte ik wel 2 a 3 berichtjes in de week maar nu gaat er zomaar een week voorbij zonder dat ik iets van me heb laten horen!

Deze radiostilte heeft trouwens wel een oorzaak. Ik ben bezig met een groots project. Het is nog niet helemaal klaar. Tenminste, het is naar mijn zin nog niet af genoeg om er iets over te vertellen of te laten zien. Maar over een paar weken (dan heb ik vakantie) hoop ik het te kunnen onthullen... dusseh, nog eventjes geduld :-)

vrijdag 9 mei 2008

In het kader van

We gooien er nog een paar foto's van B in, gooien we er nog een paar foto's van B in.Bouke, voordat hij zijn helmpje had, in de buggy met een joggingpak aan.Bouke, voordat hij zijn helmpje kreeg, met joggingpak maar zonder buggy.En tot slot, B met helm en de grootste lol.

Mijn excuses voor mijn droge teksten... dat krijg je met dit weer.

vrijdag 2 mei 2008

Vogelhuisje

Heerljk die vrije dagen! Eindelijk tijd om aan iets groots te beginnen. En af te maken :-D

Ik heb een vogelhuisje gemaakt naar het idee van Shauna Norton.

Hoewel ik het niet heel erg origineel van mezelf vind (ik heb gewoon simpelweg gejat), ben ik wel erg blij met het resultaat, stiekum.