woensdag 4 februari 2009

boeken, boeken, boeken

Nee, geen leesvoer. Gewoon, klikkerdeklik via het www! Vrijdag met z'n tweeën uit eten en daarna naar de film. Revolutionary Road.

Vast heel herkenbaar want het gaat over "een jong, aantrekkelijk en veelbelovend stel" ;-) En daar houdt de vergelijking wel op. Hoewel Leonardo in die film wel Frank heet. Da's dan wel grappig! Maar goed, dat was de film dus, vrijdag. Goh, volgens mij zijn we al een jaar niet naar de bioscoop geweest, heb er zin in!

En toen klikkerdeklikte ik nog even verder... naar weekendjeweg.nl. Welja, dat kan er ook wel bij ;-) Dus nu gaan we in maart naar een hotelletje, 1 nachtje. Met z'n tweeën even helemaal weg in een luxe suite, kijk maar:


En ach, als we toch bezig zijn plannen we ook maar meteen onze vakantie. Heel burgerlijk naar een camping in Frankrijk speciaal geschikt voor hele jonge kindjes. In enkelvoud hebben wij namelijk zo'n exemplaar. En aangezien zijn papa en mama geen zin hebben om dat ventje uit een diep zwembad te moeten vissen of bij die drukke straat vandaan te moeten plukken, hebben we gekozen voor Petit Paradis. Een camping met een kasteel, gaaf he?

Nu ben ik even uitgeklikkerdeklikt en ga genieten van de voorpret ;-)

1 opmerking:

Mia zei

En hoe was de film?
Hebben jullie een leuke avond gehad?

liefs, oma Mia