zondag 22 februari 2009

Carnaval enzo

Vandaag naar Olnzl geweest.
De Boeskoolstad van Twente.
En daar wordt Carnaval gevierd. Niet dat wij nou fans zijn. Integendeel. Maar voor een optochtje ofzo wil ik me nog wel in het feestgedruis storten. En collegaatje Corinne woont aan de route en heeft een grote oprit (dat scheelt een hoop!). Dus daar zouden we een mooi plekje hebben... aan het begin van de middag zag het er even naar uit dat we haar huis niet gingen halen. Opstopping, geen doorkomen aan, door de stad. Druk!!! Maar goed, af en toe viel de stoet even stil dus konden we ons door de massa heen wurmen. En zo geschiedde, en belandden we dus uiteindelijk toch bij Corinne. En bij J&J en bij S&M enzo. Dus, 't was heel gezellig... kijk maar:

En nu we toch bezig zijn met foto's... hier een paar van ons kleine mannetje die al heel groot aan het worden is!En check out zijn nieuwe gympen!!!
1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een knul wordt dat zeg!
En van wie heeft-ie dat geweldige haar? Heerlijk mannetje lijkt me het. Krijg morgen een 'nieuwe' auto dus is het weer mogelijk wat verder te rijden. Dag "Lak", na 14 jaar trouwe dienst...... Geef Bouke 'n dikke knuffel van z'n Kootje, misschien tot gauw!(mamaMia's verjaardag???) Liefs Loes