dinsdag 7 juli 2009

Lin-Art goes professional!

Er was eens een meisje. Dat knutselde graag met naald en draad. En ook wel met andere dingetjes maar dit logje gaat over de resultaten van De Naald en De Draad. En ook een beetje stof.

Ze maakte eens een tas. En toen nog maar eens eentje. En toen zei iedereen van "oh" en "ah" en van "wat mooi" en toen zeiden sommige mensen ineens van "wil je er voor mij ook een maken?" En dat wilde dat meisje wel. Toen zat ze uuuuuuren achter haar naaimachine. Vooral Frank moest het ontgelden. En Bouke soms ook wel. Hoewel hij dan weer aandacht kreeg van zijn papa. En ondertussen bleef dat meisje maar naaien.

Toen had ze ook ineens een tas gemaakt voor vriendinnetje W. Voor haar verjaardag. En toen liep dat vriendinnetje door Borne. Met haar nieuwe tas. En toen was ze bij een winkeltje waarvan de eigenaresse ook zei van "oh" en "ah" en van "wat een leuke tas". Maar ze vroeg ook hoe haar vriendinnetje aan die tas kwam. En toen vertelde dat vriendinnetje dat dus. En toen zei die mevrouw dat ze ze wel zou willen verkopen in de winkel! Toen was het meisje heel blij! Toen belde het meisje met die winkel en had ze vandaag ineens een afspraak. Om wat tassen te laten zien. Maar aangezien het meisje pas net terug is van vakantie, moest er even heeeeeel snel wat tassen gemaakt worden. Dus 3 heeft ze er gemaakt en ging ze met haar tassen onder haar arm naar het winkeltje. En toen zei die mevrouw dat ze ze wel wil gaan verkopen! Toen heeft het meisje wat afspraken gemaakt over ditjes en datjes en de drie tassen (met wat pijn in haar hart, dat wel want: kindjes) achtergelaten.

En toen, en toen, en toen belde de eigenaresse van het winkeltje het meisje op: er is al 1 tas verkocht!!!!

Zie hieronder wat foto's van de nieuwe tassen! Ze zijn in het echt te bewonderen bij Romique in Borne!
1 opmerking:

martine zei

wat geweldig voor je! super! ze zijn ook wel ERG leuk!