zaterdag 4 juli 2009

We're back!

Terug van weggeweest; onze vakantie in Frankrijk. Heel veel zon hebben we gehad. En veel warmte. Doe daar een portie ontspannen, niks moeten en genieten bij en je hebt een top vakantie!

We waren in het Loire gebied. Licht heuvelachtig met ontzettend veel kastelen. Mooie omgeving maar voor een volgende keer kies ik liever een omgeving met wat meer bergen enzo. We hadden een caravan gehuurd op een camping geschikt voor jonge kindjes. Helaas waren die er niet zo veel. Kindjes dan. Wèl heeft Bouke af en toe leuk gespeeld met onze overbuurjongetjes en ons Engelse buurmeisje Ruby. Ruby was erg interessant want zij kon nog niet kruipen, lopen, praten etc. Dus Bouke voelde zich een hele vent :-)

Aangezien de vakantie, naast drie uitstapjes waarvan 2 naar een kasteel en 1 keer naar een dierentuin, voornamelijk bestond uit relaxen, zwemmen en luieren hou ik het bij wat foto's!


1 opmerking:

Nienuh zei

Ziet eruit als een heerlijke vakantie. En wat een lekker ventje is Bouke ook al. het baby is er wel helemaal af he... vind jij het ook zo jammer?