zaterdag 11 december 2010

Teken van leven

Ja, want ik ben er nog wel hoor! Alleen mijn laptop niet. Die is namelijk bij de laptoppendokter. Dat waren in ieder geval de woorden naar mijn zoon. Hij miste namelijk het traditionele ochtendritueel van het filmpjes kijken op de laptop in het grote bed. Tja, nu heeft de kleine man een portable dvd-speler tot zijn beschikking. Ook niet verkeerd. Hij heeft het in ieder geval beter voor elkaar dan zijn moeder.

Dit berichtje tik ik namelijk op mijn vaste pc. Die nu de woonkamer ontsiert met zijn grote verschijning. Werkelijk fantastisch. Oké toegegeven, ik ben blij dat ik dat ding nog had. En dat F hem wel even wilde aansluiten. Anders was ik stervende denk ik. Zonder internet zeg, tss. Het idéé!

Het verlengstuk van mijzelf is trouwens al een paar weken weg. Om precies te zijn 3 weken, 3 dagen en 6 uur. En het is vast zeer overbodig te vermelden dat ik 'm mis. Mijn laptop *pinkt even een traantje weg*. Máár, er is licht in de tunnel, toekomstperspectief en hoop! Want, als het goed is (je weet het nooit, maar ik heb goede hoop) komt mijn laptop maandag of dinsdag weer terug naar die grote mediagigant met rode en zwarte letters. En kan ik maandag- of dinsdagavond weer gewoon vanaf de bank mijn logjes schrijven. Want die mis ik ook... mijn bank (en de logjes schrijven, duh ;))

Mensen, vanwege een houten r**t ga ik me nu dus weer verplaatsen. Tot de volgende keer, dan zijn 'we' weer samen! Jeeha!

2 opmerkingen:

Janny zei

Hang in there girl!

Margriet zei

Ohjee... Het is alsof ik mezelf 'lees'. Alleen dan met een wat langer verhaal. Eind augustus de laptop opgestuurd. 5 weken wachten. Daarna nog steeds kapot en nog twee keer opgestuurd. Uiteindelijk afgelopen vrijdag vergoeding voor een nieuwe laptop gekregen. Die nog wel even besteld moet worden, maar na 3,5 maand kan er nog wel een weekje bij.

Mocht eerst de werklaptop van mijn moeder lenen, nu een heel oude pc, maar wat een ellende als je gewend bent aan een fijne laptop...

Hoop dat het bij jou in 1 keer goed gaat en dat je je verlengstuk snel weer terug hebt!