donderdag 17 november 2011

gezellige zoetigheid

Gebakjes haken...... ik krijg er spontaan zin in!(zowel in haken als in gebakjes ;))

8 opmerkingen:

José zei

Wat een mooie foto's! Die gehaakte gebakjes komen me bekend voor ;-). Leuk!
Groetjes
José

Linda zei

@José dank je wel voor je leuke reactie. Toen ik net jouw weblog zag, zag ik dat jij ze ontworpen hebt, wat leuk!

noofs zei

Dát kan ik me voorstellen :-)

José zei

@linda Heb jij ze gemaakt? Ziet er heel mooi uit..
Groetjes
José

Linda zei

@josé Ja, ik heb ze gehaakt. Erg leuk om te doen en wat een fijn garen zeg. Ik had dit garen nog niet eerder gezien. Ik zou graag wat meer kleuren willen maar ik heb geen idee waar ik het kan kopen

José zei

@linda Waar heb je dit garen dan vandaan? Hoe vond je de werkbeschrijving? Ben je nog tegen dingen aangelopen? Ben benieuwd :-)

Groetjes
José

Linda zei

@José Ik heb dit garen en je werkbeschrijving gekocht op de Krea Doe. Een scrapbookwinkel in Nieuwegein (ik ben even de naam kwijt) had jouw gebakjes in de stand staan.

De werkbeschrijving was goed te doen, hoewel ik sommige dingen anders heb gedaan. Onder andere het aantal toeren van de onderkant van de cupcake (small) heb ik vermeerderd (ipv 2 heb ik 4 toeren gehaakt) en bij de onderkant van het kleine gebaksdoosje heb ik bij stap 6 17 vasten gedaan ipv 22.

Ik vind ze erg leuk geworden, heb nog gezocht bij de Xenos naar (wat goedkopere) spanen doosjes maar die formaten waren anders. En dan moet ik weer zo puzzelen met het patroon (en ik ben een beetje lui haha)

José zei

@Linda Ik zat vanochtend duidelijk te suffen, sorry. Ik ga het garen opnemen in mijn assortiment zodat je het in mijn webwinkel kunt bestellen als je dat wilt. De doosjes zal ik er ook bij nemen.Zodra ik de kleurenkaart heb zal ik je die even mailen. De prijs van een bolletje komt rond de €2,75. Je kunt alvast wat rond kijken in de winkel op www.josebianca.nl.
Groetjes
José