woensdag 9 oktober 2013

Wow!

Wow!

Ik kan het nog nauwelijks geloven. Maar het is echt waar! Ik ben zo blij verrast!

Waarover?

Ik mag meedoen met Lifebook 2014!!

Sinds mijn boek van Julia Cameron laat het creëren en tekenen etc. me niet meer los. Iedere dag ben ik wel bezig met iets te tekenen, krabbels te maken of ik struin internet af naar inspirerende filmpjes en art journalers. Inmiddels heb ik een hele verzameling met websites, weblogs etc. in mijn favorieten staan waar ik steeds weer vol bewondering kijk naar wat anderen maken.

Zo ook op de website van Marieke Blokland. Haar filmpjes en manier van Art Journalen is zo inspirerend. Ze heeft een heerlijke vrije manier van creëren. Toen ze op haar weblog schreef dat zij een van de docenten is van Lifebook 2014 werd mijn interesse gewekt! Jeetje, wat een gave cursus is dat! Niet veel later schreef ze dat ze een plekje mocht weggeven aan een van haar volgers.

Je snapt het; ik heb een poging gedaan om kans te maken op die cursus. En alsof het universum (dank, dank) mijn wens gehoord heeft, heb ik dit plekje gewonnen!

Ik ben zo blij! Ik kan niet wachten tot 1 januari (nu wordt die winter vast een stuk leuker ;)).

*doet een vreugdedansje*

Oh, en ik stipte het net al even aan; zo ongeveer dagelijks ben ik bezig met mijn Art Journal. Dus hier wat foto's van de dingen die ik laatst maakte.

1 opmerking:

Studio 92 designs zei

Wauw! Wat maak jij prachtige tekeningen en art journal pagina's. Ik ben wel creatief, maar dit soort dingen kan ik niet. Ik kan wel enorm genieten wat anderen ermee kunnen. Ziet er super uit en veel succes en plezier met de cursus.